Tanja Hulswit

Positieve coach en assessmentadviseur met kritische blik, direct en met humor. 

Na jaren als HR-manager in profit-organisaties en bij GITP achtereenvolgens als senior en executive consultant, Vestigingsdirecteur en Regiodirecteur te hebben gewerkt vind ik het een unieke kans om nu als zelfstandig ondernemer aan de slag te zijn. Vanuit Beyond the Match werk ik samen met bevriende collega Martine, en ook met uitstekende netwerkcollega’s voor opdrachtgevers.

Als persoon ben ik aandachtig en energiek, enthousiast en gedreven, doel- en resultaatgericht.  Ik was als leidinggevende van professionals en het office management op verschillende locaties in de rol van meewerkend voorman commercieel verantwoordelijk, voor omzet, winst en verlies. 

Als ervaren professional, organisatieadviseur, coach en assessmentpsycholoog, help ik je om vraagstukken tot de kern terug te brengen, of het nu om benoeming, teamsamenstelling, ontwikkeling of samenwerking gaat.

Als coach geeft het me veel voldoening om een ondersteunende rol als persoonlijk klankbord te vervullen op momenten van betekenis in leven en loopbaan.

Ik denk graag positief en kritisch met je  mee, help je je eigen verhaal scherp te krijgen. Met oog voor de soms lastige realiteit, en bijdragend aan een beter zicht op je eigen sterktes en beïnvloedingsmogelijkheden, om daarmee zo goed mogelijk je doelen te bereiken. Draag bij aan rust, relativering, zelfvertrouwen en beter functioneren in werk en in privé-leven.

Door mijn veelzijdige ervaring en ook door wie ik  ben (“to the point, analytisch scherp, goede vragen, nuchter en met de nodige humor, relativerend, met oog en oor voor mensen, kritisch en opbouwend…”) kan ik goed schakelen met een breed scala aan opdrachtgevers en kandidaten. Ik heb verschillende managementvraagstukken zelf doorleefd. Mijn expertise ligt daarbij vooral op senior management en executive niveau.

Tanja Hulswit

T  06-51256576
E
 tanja@beyondthematch.nl