Martine van Ommen

Carrière coach met ’n helder hoofd, warm hart en een missie  

Als coach, adviseur en psycholoog werk ik graag met stevige mannen en vrouwen die stappen vooruit willen en/of moeten zetten in werk en leven. We koersen daarbij samen naar wat er werkelijk toe doet en echt nodig is. Niet de snelste route naar platte resultaten of oppervlakkig geluk maar duurzame zetten vooruit. Vaak overigens via kleine accentverschuivingen die grote verschillen maken, zoals versterken van je aandacht, rust inbouwen, openen van je hart, bewust kiezen voor een flexibele(r) mind, doorzien van de claim van je ego etc. De altijd weer boeiende vraag van de klant staat uiteraard centraal, om concreet te bereiken wat hij of zij voor ogen heeft. 

Daarbij werk (en leef) ik zelf ook vanuit mijn eigen missie: bewust kiezen voor eigenleiderschap: genieten van wat je bent en het uitdragen van deze echte kracht aan anderen. Naar mijn mening is werk een uitstekende plek om te verder groeien in dit eigenleiderschap, ongeacht de functie, taak of rol. En zo kan werk dus ook ‘dienend’ zijn aan je ontwikkeling en daarmee sterk bijdragen aan duurzaam geluk. Mijn motto‘Laat je werk voor je werken!

Inspiratie haal ik zelf uit de combinatie: business/bedrijfsleven in combinatie met  westerse psychologie én de diepe levenswijsheid van praktisch ZEN, uiteraard in de context van het rijke day-to-day-life. Daarbij zet ik vooral ACT® als ontwikkelinstrument in, om snel tot de kern te komen van iemands natuurlijke kracht en talent alsmede interne saboteurs; een uitstekende richtinggever voor iedereen die vooruit wil. ACT helpt organisaties ook in hun beweging naar Human Being Management, uitgaande van de mens als geheel en zijn/haar unieke beleving. Een goede match bouwt voort op die beleving!  

Een extra specialisatie die in het verlengde hiervan ligt is mijn coaching bij stress en burn-outklachten. Via de beste Nlse methodiek die op dit moment voorhanden is, mentaal en fysiek. Om uiteraard de juiste stappen vooruit ook duurzaam te kúnnen zetten.

Mijn werkervaring is breed, mensgericht en zakelijk. Werk graag samen met goede mensen, in Beyond the Match met topper Tanja en via de eigen coach & adviespraktijk (Career2Coach). Daarbij actief als preferred ACT®-coach bij De Baak leiderschapsontwikkeling en als coach en leraar i.o. bij ZEN.nl. 

Privé koester ik een dierbare familiekring en vriendenkring. Je vindt me veel buiten in ’t groen met hond Coos, of daar waar iets bijzonders is te leren c.q. te bewonderen is. Of gewoon met mijn neus in een goed boek.

 

 

Martine van Ommen

T  06-53735028
E
 martine@beyondthematch.nl