Martine van Ommen

Carrière coach met ’n helder hoofd, warm hart en een missie  

Als coach, adviseur en psycholoog werk ik graag met stevige mannen en vrouwen die stappen vooruit willen en/of moeten zetten in werk en leven. We koersen daarbij samen naar wat er werkelijk toe doet en echt nodig is. Niet de snelste route naar platte resultaten of oppervlakkig geluk maar duurzame zetten vooruit. Vaak overigens via kleine accentverschuivingen die grote verschillen maken, zoals versterken van je aandacht, rust inbouwen, openen van je hart, bewust kiezen voor een flexibele(r) mind, doorzien van de claim van je ego etc. De altijd weer boeiende vraag van de klant staat uiteraard centraal, om concreet te bereiken wat hij of zij wil bereiken. 

Daarbij werk (en leef) ik zelf ook vanuit mijn eigen missie: bewust kiezen voor innerlijk leiderschap: genieten van wat je bent en het uitdragen van je echte kracht aan anderen. Naar mijn mening is werk een uitstekende plek om te verder groeien in dit eigenleiderschap, ongeacht de functie, taak of rol. En zo kan werk dus ook ‘dienend’ zijn aan je ontwikkeling en daarmee sterk bijdragen aan duurzaam geluk. Mijn motto‘Laat je werk voor je werken!’

Inspiratie haal ik zelf uit de combinatie: business en bedrijfsleven, westerse psychologie, de diepe levenswijsheid van praktisch ZEN en uiteraard het rijke day-to-day-life. Daarnaast zet ik graag ACT® als ontwikkelinstrument in, om snel tot de kern te komen van iemands natuurlijke kracht en talent alsmede interne saboteurs. Dit helpt organisaties ook in hun beweging naar Human Being Management, uitgaande van de mens als geheel i.p.v. resource only.  

Mijn werkervaring is breed, mensgericht en zakelijk. Ik werk graag samen met goede mensen zoals met de twee fijne partners van Beyond the Match. Ik combineer dit met een eigen coach & adviespraktijk en ben daarbij actief als preferred ACT®-coach bij   De Baak en als ZEN-coach. 

Privé bof ik met een dierbare familiekring, fijne vrienden en vriendinnen en een goed leven. Je vindt me veel buiten in ’t groen, daar waar iets bijzonders is te leren of te bewonderen. Of gewoon met mijn neus in een goed boek.

 

Martine van Ommen

T  06-53735028
E
 martine@beyondthematch.nl