Juliette van Wijk

Toegankelijk, nieuwsgierig en betrokken coach/psycholoog en adviseur 

Als  organisatiepsycholoog heb ik veel verschillende dingen gedaan. Daarbij zie je duidelijk een rode draad:  individuen, teams en daarmee ook organisaties helpen ontwikkelen en inspireren om stappen te zetten of future-proof te blijven. Want juist in deze tijd van snelle verandering, helpt het om af en toe even stil te staan en afstand te nemen. Om nieuwe invalshoeken te vinden, je innerlijke kompas te raadplegen en scherp te stellen op wat je nodig hebt om verder te komen.

Ik beschouw het elke keer weer als een voorrecht om een stukje mee te wandelen op iemands levenspad. Dat ik even deelgenoot word van zijn of haar unieke verhaal. Dat ik kan helpen bij het krijgen van inzicht en overzicht en daarmee nieuw uitzicht. En bij het vertalen naar concrete oplossingen en doelen. Hierdoor ontstaat er meestal een win-win situatie voor mens en organisatie. De laatste zeven jaar doe ik dit vanuit mijn eigen adviespraktijk BiggerPicture en ook in diverse samenwerkingsverbanden, zoals nu met Martine en Tanja in Beyond the Match.

Omdat ik een  psychologische én bedrijfskundige achtergrond en werkervaring heb, kan ik me snel in situaties en vraagstukken van opdrachtgevers en kandidaten inleven en meerdere perspectieven geven. Mijn aanpak is down to earth, pragmatisch en met de nodige humor.

Ook wanneer het even minder goed gaat en mensen dreigen vast te lopen, kan ik een sparring partner zijn. De afgelopen jaren  begeleid ik organisaties bij  burnout preventie. En begeleid ik mensen die dreigen uit te vallen of zijn uitgevallen bij het herstellen van hun balans en het vergroten van hun mentale veerkracht.